Trixie Dog activity memory trainer

kr 999,00

1 på lager

Varenummer: 52460 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Nye utfordringer for kropp og intellekt: Trixie Dog Activity Memory Trainer 2.0 er et utfordrende strategispill som belønner hunden med lekre snacks.
Når hunden trykker på den separate utløseren slipper fôrautomaten en lekkerbisken ut og motiverer slik hunden din til å fortsette med spille, om igjen og om igjen.
Den sklisikre fôrautomaten er av robust plast og kan fylles med lekkerbiskener eller tørrfôr. For å regulere doseringen kan åpningen på den roterende snacksbeholderen justeres etter behov.
Utløseren er en stor knapp som hunden kan trykke på med poten eller snuten. Den kan plasseres direkte ved fôrautomaten eller, når hunden har forstått trikset, kan den plasseres lenger vekk. Rekkevidden på sensoren er 40 meter slik at du har mange muligheter til å utfordre hunden. Du kan også plassere de ulike komponentene i forskjellige rom.

Slik virker Trixie Dog Activity Memory Trainer 2.0:
Hundens første utfordring er å forstå sammenhengen mellom fôrautomaten og utløseren.
Når hunden trykker på utløseren vil den høre en lyd som forteller den at en lekkerbisken venter i fôrautomaten. Dersom du har to hunder kan du velge ulike lyder slik at du kan trene dem til å reagere på deres individuelle lyd.
Når hunden har skjønt forbindelsen mellom fôrautomten og utløseren kan du plassere utløseren på et nytt sted, lenger vekk, for å øke utfordringen.

En gummiholder sørger for at utløseren ligger stabilt på glatte gulv. Den kan også plasseres stabilt på plenen med en plugg, eller på glass med en sugekopp.
Bruksanvisningen beskriver hvordan du skal lære hunden opp. Nøyaktive bekrivelser av de ulike læringsfasene og mulige variasjoner gjør Trixie Dog Activity Memory Trainer lett å bruke og sikrer at du får det meste ut av dette morsomme leketøyet.
Oversikt over Trixie Dog Activity Memory Trainer 2.0:

Interaktivt, utfordrende leketøy med ulike vanskelighetsgrader
Kan brukes med lekkerbiskener eller med hundens vanlige tørrfôr
Innovativ fôrautomat med variabel vanskelighetsgrad: hunden belønnes med en lekkerbisken fra automaten når den trykker på en separat utløser. Utløseren kan plasseres opptil 40 meter fra automaten.
Utløseren kan festes på ulike måter: Med en plugg for å forankre den i gress eller grus, sugekoppen kan festes på glass eller glatte overflater. En gummiholder sørger for ekstra stabilitet.
Manuell dosering av snacks justerbar åpning i fôrbeholderen
Med praktisk spade for å fylle fôrbeholderen
Gummiføtter sørger for at den står stabilt
Med bruksanvisning, tips og triks for optimal trening
Brukes med USB-kontakt eller som batteridrevet med 3x AAA- og 4x C baby-batterier – ikke inkludert i leveransen!
Mål:
Fôrautomat: Ø 20 x H 24 cm
Fôrautomat med snacksbrett: D 20 x B 23 x H 24 cm
Materiale: plast
Farge: krem/grønn
Leveransens innhold:
Fôrautomat
Utløser
Ekstra gummiholder (TPR) for utløseren
Sugekopp for å feste utløseren på glatte overflater
Plugg for å feste utløseren på myk bakke
Spade for å fylle fôrbeholderen

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,000 kg
Dimensjoner 0,000 × 0,000 × 0,000 cm