Sammensetning:
Kanin (muskler og innmat) 35 %, And (muskler og innmat) 31 %, Buljong 28 %, Eple 3 %, Fersken 2 %, Mineraler 1 %, Kamille 0,1 %, Lakseolje 0,1 %.
Analytiske bestanddeler:
Protein……………………10,1 %
Fiber……………………….0,4 %
Fett…………………………5,4 %
Aske…………………………2,5 %
Vann……………………….78 %
Metaboliserbar energi…….992,8 Kcal/kg
Epler: Epler er en utmerket kilde for Vitamin A og Vitamin C, i tillegg til å ha antioksidateffekter.
Kamomille: Kamomille er blant annet kjent for å reduserer luftplager i tarmen, virke betennelsedempende og beroligende.
Fersken: Fersken har mange helsefremmende effekter. Som de fleste frukter er det en bod kilde til Vitamin A og Vitemin C. Vitaminene og næringstoffene i fersken støtter hudhelse og vevsreparasjoner