Kylling
Valp – Liten rase
· Kylling, lett fordøyelig protein
· Optimalt forhold mellom kalcium/fosfor – sikrer optimal vekst
· Kun naturlig konservert – naturlig start på livet
Sammensetning:
Forarbeidet og hydrolysert animalsk protein (26% fjærkre/kylling), hestebønner (11,5%), erter (ertemel) (11,5%), potetstivelse (11,5%), erte-stivelse (11,5%), betefiber (tørkede fiber) (9%), animalsk fettstoff (7,5% fjærkre/kylling), fermentert raps (4%), fiskeolie (2,25%), dicalciumfosfat (1,5%), tang (1%), natriumklorid (1%), ølgær (renset) (0,5%), Kingsmoor urter (0,125%) (lucerne, tang, nyper, eple, rabarbra, brennesle, peppermynte, lakrisrot, klengjemaure, lucerneurt, pepperrot, løvetann (hel), kamille, hvidtjørn, anis), cikorieinulin (0,1%), lecithin (0,1%), gulrøtter (tørkede) (0,1%), kaliumklorid (0,1%), glucosamin (0,025%), kondroitin (sulfat) (0,02%)
Analytisk innhold:
Protein 30,0%
Fett 15,0%
Fiber 3,5%
Råaske 7,0%
Calcium 1,2%
Fosfor 1,0%
Magnesium 0,1%
KJ/kg 14.890
Kcal/kg 3.560
Innhold av fettsyrer, beregnet/kg:
Omega-3 5,4 g
Omega-6 21,5 g