Brit pølse kylling/vilt 800 gr

kr 49,00

Out of stock

Tomt på lager

Varenummer: 52531 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Brit Premium pølse med kylling og vilt er et velbalansert fullfôr til voksne hunder av alle raser. Fôret dekker de daglige, ernæringsmessige behovene til hunden din.

Dette fôret er sammensatt slik at det smaker godt og lokker selv kresne hunder til å spise.

Brit Premium Sport inneholder ekstra energi til hunder som er ekstra aktive, slik at de får dekket sitt energibehov.

Fôret er formet som en kjøttpølse, og du kan lett skjære av biter til hunden din. Du kan også mose det det med en gaffel, dersom hunden din foretrekker en bløtere og løsere konsistens. Det går dessuten an å blande dette våtôret med tørrfôr, eller du kan velge å bruke dets om avveksling fra tørrfôr, slik at hunden din opplever variasjon i hva den får servert.

Pølsen er pakket inn i tynn plastikk, hvilket innebærer mindre emballasje enn når maten er pakket i bokser. Dessuten er det brukt færre ressurser i produktionen: Det blir mindre avfald, og emballagen veier mindre. Dermed slipper du å løfte unødig mye, når du skal fôre hunden din.

Våtfôret er godt å servere til hunder som ikke får drukket nok vann, ettersom fôret har et høyt vanninnhold. Denne hundematen egner seg også perfekt til varme dager, da du kan fryse ned pølseskiver og servere dem til hunden din som hundeis.

Viktige fordeler

Naturlig kilde til kollagen og omega-3, hvilket bidrar til sunn hud og en god hundehelse.
Indeholder ikke soya, GMO eller konserveringsmidler
Med 95% kjøtt
Framstilt i Tsjekkia av lokale råvarer

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,000 kg
Dimensjoner 0,000 × 0,000 × 0,000 cm